● ℬaby ℬℴℴ ●
Hit Follow or go back to Dashboard

MyAwesomeBiy :*


Gergeous Boy Iloveyouubobotomeyy So Much
Mohd Hafizzie Bin Muhammad Yusuf
May Allah bless our relay ♥ Amin

.
Friday, 16 November 2012 | 21:15 |
18.11.2012 (HAPPY ANNIVERSARY)



Assalamualaikum *takjawabdosa :'D Ermmm . Guys eyya rindu nak sekolah :'( Nak lepak-2 dengan member , kacau semua orang :') wuuuu rindu time form 4 :') Next year dah form 5 , hmmm , kejapnyaa nak SPM :'( So scared lol #WhatTheAhah . So kena struggle lebih ni . Huhu . Tak boleh date-2 lagi . Kena focus kann . Korang yang spm tahun depan eyya wish good luck . Jangan buang masa dgn benda tak berfaedah , nanti menyesal tak sudah :'D let's start our story . Ahad ni genap 8 bulan eyya dengan F :* maybe korang kenal makhluk asing to kan . Haha . Insyaallah relay kitorang akan kekal sampai bila-2 *macam cerita aku terima nikahnya pulakk dah :P Btw dia sekarang tengah busy , busy dengan kerja partime dia too , Hmm . Eyya rasa terpinggir sebab dia jarang text eyya :') Tahulahh eyya ni macam mana kan . Suka sangat nak bermanja dengan dia , hihi , kalau sehari tak dengar suara dia rasa nak minum air sabun jeee*ecehhhh :D korang mesti pelik kan kitorang asyik bergaduh jee :D hihi , salah eyya jugak selalu buat hal , friendly sangat lahhh kata kan ! Eyya try jadi orang sombong pulak lepas ni , so sorry lahh kalau eyya tak reply IM korang too . Hope korang faham auw auw . Biasalahhh lumrah bercinta , sape tak jelly kalau couple dia layan orang sana sini . Haha . Kalau kitorang bergaduh memang tak sah ada perkataan "BABI" too :P Sedap nyaaa menyeru diaaa kann . Hehe . Dia pernah cakap tolong hargai dia sebelum dia tutup mata :'( so eyya sedih lahh bila dia ckp mcm too . Hmm . Kadang-2 bila eyya baring mesti eyya kan ingatkan kata-2 dia kt eyya , senyum dia kat eyya , marah dia kat eyya , manja-2 dgn eyya :( Hmm . Alangkah bestnyaa masa tuhh dia berada disisi eyya , temani eyya :( Kalau eyya nangis mesti dia akan lapkan air mata eyya . Hehe . Sampai habis baju dia basah kadang-2 too :3 tapi dia tetap setia bersama eyya . Masa tengok cerita aku terima nikahnya , dia tak habis-2 cakap nak kahwin dgn eyya :') *Sosweet . Tapi eyya harap dia tak macam ex eyya yang dulu . Pandai berkata-2 :) Haha . Malam tadi eyya takde mood , so eyya termarah dia :D pastuhhh dia mrah eyya balik sampai mintak clash sebab dia cakap eyya dah bosan dgn dia sebab too eyya asyik buat perangai jee :(  Hmm, sedih tau pagi-2 check text dari dia mcm too . Actually eyya pernah suruh dia lepaskan eyya sebab eyya taknak sakitkan hati dia lagi , dia banyak bagi eyya peluang , tapi eyya tak pernah gunakan dengan baik . Hmm . Kadang-2 kesian tgk dia , maybe mulut dia kata lain tapi hati dia cakap lain , Eyya janji akan jaga relay kita tapi eyya tak boleh janji nak buat apa yg dia suruh :'( sorry biy . Hmm . Hope pijiee paham eyya kay . Tralalallala . Byee *nak date dengan dia :)


Older Post | Newer Post