● ℬaby ℬℴℴ ●
Hit Follow or go back to Dashboard

MyAwesomeBiy :*


Gergeous Boy Iloveyouubobotomeyy So Much
Mohd Hafizzie Bin Muhammad Yusuf
May Allah bless our relay ♥ Amin

.
Saturday, 21 July 2012 | 23:07 |
Kuatkan aku Ya Allah :/



Kau banyak kali mintak clash dekat aku :/ Aku sabar mohd hafizzie . Hmm . Lepas tuh kau cakap kau nak buat perangai dulu , ok , buatlahhh . Hak kau kan . Kau sendiri yang mencabar kesabaran aku . Allah tuh Maha Adil . Aku sanggup dimadukan asalkan aku bersama dengan kau :/ Aku sayang kau walaupun aku ni selalu IM dengan laki , ADD laki , Cuba kau tanya lelaki yang pernah IM aku tuhh , pernah ke aku cakap aku ni SINGLE // Tak pernah sama sekali . Takkan lah aku bodoh nak curang dengan kau . Errr aku tak pernah game orang . Aku sedih bila kau cakap CINTA dan KEPERCAYAAN kau dah kurang terhadap aku . Hmm . Takpelahh , asalkan cinta kau kat aku sikit pun takkan berubah . Selama ni aku pendam apa yang kau buat , aku tak pernah mengungkit , aku still sabar and takkan pernah mengungkit -,- Tak kisah lahh kau maki aku ke apa , aku still berharap one day kau jadi milik aku walaupun kau taknak dah hidup dengan aku :) Kbyeee -,-


Older Post | Newer Post