● ℬaby ℬℴℴ ●
Hit Follow or go back to Dashboard

MyAwesomeBiy :*


Gergeous Boy Iloveyouubobotomeyy So Much
Mohd Hafizzie Bin Muhammad Yusuf
May Allah bless our relay ♥ Amin

.
Thursday, 17 May 2012 | 05:17 |
Sayang sangat kat dia #



Aku sedih doe . Aku nak crying doe . Hewhew :) Mengadaa kau nie yaya ! Aku sepak kau kang yaya *nie ayat pijie :) Maaf tercopy sayang . Actually aku miss dia sangat . Lame tak meet kan bie :( Huh . Aku harap sangat kau dapat join kitorang nnty --' Nak kau pergi jugak . Nak hug kau ketat-ketat bie . Hm . Bie sekarang kau layan aku pun mcm nak tak nak kan ? Aku membosankan ke bagi kau . Aku harap tak lahh kan . Kau cakap kau sayang aku . Cinta aku . Yang paling penting nak kahwin dengan aku . Hewhew >-< gatal LOL *once a month :P Kau cakap aku nie byk kerenah ea . Nak kahwin nnty mintak hantaran IPAD lahh . Blackberry lah . Galaxy tab lah . Rumah banglo lah . Minicooper lah :) Haha . Kesiann kau kan bie --' Alaa . Kalau kau sayangkan aku , mesti kau snggup korban kan apa saja kan utk aku ^^ Hewhew . Thanks bie *ecehhhh . Bie take care tau dekat sekolah . Jgn menggelitat dengan mana-2 gadis . Aku jelly LOL :/ Kbhaii . 

Older Post | Newer Post