● ℬaby ℬℴℴ ●
Hit Follow or go back to Dashboard

MyAwesomeBiy :*


Gergeous Boy Iloveyouubobotomeyy So Much
Mohd Hafizzie Bin Muhammad Yusuf
May Allah bless our relay ♥ Amin

.
Friday, 25 May 2012 | 17:47 |
Me love you :)



Nampak tak gamba budak yang kat atas nie ? Kenal tak dia ? Nak tahu tak ? Takpelahh . Takpayah lahh ek . Nanti korang amik dia dari aku . Hihi . Btw semalam Bufday dia . Bobot sorry ea tak dapat nak celebrate bufday bobot . Rabu nnti kita sambut same-2 ea bobot . Hewhew . Bobot cakap semalam bufday paling buruk     :( Pasal ape bobot ? Pasal kita gaduh ea semalam . Maaf lah bobot . Beby tnggu call bobot harituh . Tapi org lain yg kowl beby . Hm . Sakit hati pun ada tau bobot . Tapi takpe besoknya bobot call kita . Sumpah rindu nak dngar suara bobot . Then bobot cakap ada org mintak bobot jadi scandel dia . Omeyygoatsss . Sakit hati gila . Nak aje aku sepak-2 muka perempuan too . Kau nak menggedik pergi kt org lain lah sayangs . Please jgn menggedik kt bobot aku . Errr . Kau pk dia nak kt kau ke ? Jgn perasan lah doe . Hihi . Beby nak mintak maaf pasal semalam kay . Maki-2 bobot . Sian bobot kita nie . Lastly , bobot setia pada yg satu tau . Bubye --'

Older Post | Newer Post