● ℬaby ℬℴℴ ●
Hit Follow or go back to Dashboard

MyAwesomeBiy :*


Gergeous Boy Iloveyouubobotomeyy So Much
Mohd Hafizzie Bin Muhammad Yusuf
May Allah bless our relay ♥ Amin

.
Saturday, 12 May 2012 | 23:25 |
Biee sayang kitaa :)



Happy i'm happy and very happy --' relay aku dengan dia bertambah baik . Sekarang dia dah mula tunjukkan perangai sweet dia . Atototomeynyee . Bie sekarang dah mengalah kan bie kan . Suka sangat . Kalau aku marah cepat-2 kau call aku. . Lepastu boleh pulak kau buat lawak bodoh . Terus aku tk boleh nak touching dengan kau lelame . Aku suka style kau bie .  Thanks buat aku happy . Tadi masa aku tengah boring :) Aku bukak lah IM yang masa kau usha aku dulu . Sumpah lawak biee --' Aku tak percaya gila kau mintak couple dekat aku . Hihi . Cerrr tgk gamba kat bawah nie ^^

#1
#2

Sebenarnya panjang lagi . Malas nak letak :) Sweet kan dia :P Jgn puji nanti kombang bontot eah :D Papepun congrats coz kidnapped hati aku bie . I do really love you and i don't want lost you . Kbhaiiii . Mmuahhhhhhhhh :-*





Older Post | Newer Post