● ℬaby ℬℴℴ ●
Hit Follow or go back to Dashboard

MyAwesomeBiy :*


Gergeous Boy Iloveyouubobotomeyy So Much
Mohd Hafizzie Bin Muhammad Yusuf
May Allah bless our relay ♥ Amin

.
Monday, 2 April 2012 | 04:55 |
Hafizzie sayang :P





Nampak tak lambang superman dekat ats tuhh ? Act , i minat gelaaa tenuk dekat superman . I nak jage hafizzie  mcm i jage superman too :P I sayangg dia and you pown sayangg i kan  . He accept me like who i am *tunggang-langgang . Kekadang too adelaaa mencarud-2 dgn dia . Haha . Tapi tuh semua kejap-2 jee kan bie kan --' Kita gurau manje-2 jee an an an . Hehe . You sweet sangat dgn I . Suka nyakat I . Dulu sebelum kita kenal , you ngn i tk sah if tak bergadoh sehari . Haha . I like your style sayangg . Btw , i hope you will be first and last dear :') Kita dah promise kan nak bersama sampai bila-2 . I pegang janji you ketadd-ketadd bie !
Muahmuahuah 

Older Post | Newer Post