● ℬaby ℬℴℴ ●
Hit Follow or go back to Dashboard

MyAwesomeBiy :*


Gergeous Boy Iloveyouubobotomeyy So Much
Mohd Hafizzie Bin Muhammad Yusuf
May Allah bless our relay ♥ Amin

.
Thursday, 22 December 2011 | 06:03 |
Always be happy :))


# Ikot style aku cam gamba kat bawah neyh -,-

Hey , hello guys :) Today i want to story about my result :)) HAHA , yaya just dapat 6B2C jee :D Not bad kann ? Hm , yaya kire brsykur dapat result mcm too :) Even , tade A sekalipownn . Pmr neyh lagy oke dari trial yg hari tuhh :D Alhamdulillah :/' Tuhan Maha Berkuasa kann ? Apa yang kite nak . Insyaallah -,- akan tercapai if kita sentiasa patuh kepada perintah-Nya :) wahhh . Brdakwah aku kat sini :) HAHA , korang yang mane gagal too :D try the best in your spm kay . Don't give up ==, Tuhan marah taow orang yg cepat mengalah neyh , Btw , mak & ayah aku tersenyum aku takde gagal -,- Mereka always beri dorongan kat aku . Thanks mak | ayah -,- I happy now even sedikit terkilan :(. Target dpt 5A . But , A tuh nyorok pulak :) HAHA , mak aku tnye lepas dia habeh solat , 

Mom : kaw nak pe deq ? Math kaw pown oke :) Dulu D sekarang pegi B*makAkuPerliAku
Me : Nak fixie bole ? 
Mom : Hm , tnggu mak gaji ujung bulan ny . T mak belikan kaw fixie kay :)
Me : Hee . Yess ! Masehhh mak *happy

--- > Happy bile mak yaya cakap cmtoo :) I love you so much mummy <3

Older Post | Newer Post