● ℬaby ℬℴℴ ●
Hit Follow or go back to Dashboard

MyAwesomeBiy :*


Gergeous Boy Iloveyouubobotomeyy So Much
Mohd Hafizzie Bin Muhammad Yusuf
May Allah bless our relay ♥ Amin

.
Friday, 9 December 2011 | 07:01 |
Aku sygss dieeeee :(



lame dah takk update blog bodoh aku neyhh ! HAHA , akhirnye aku update jugakk hari neyh . :)
malam neyh aku nak story psal kekasih baruku . Lai lai :D

kaw phm tak ape itu TIRED sayang?? PHM TAKKK sayang ! Setiap malam asyik gadohh jee :( I'm tired okee ! Kite gadohh mesti ade sebot psl ex kaw dgn ex aku :( Bape kali aku nak cakap , aku sygss kaw laaa , sygss sgt laaa babi ! Lebeh dari babi kaw tahuu . ! Hm , aku sdehh bilee kaw inbox dekat fb ex kaw , yg kaw nk kwn ngn dia balek . Sdgkann kaw taow aku tak suke . :( Ape lagy kaw tak ckop wehh . Mcm-mcm aku dh buat utk kaw . Tpy satu ape pown kaw tak hargai ! Hmm , hari-hari kaw buat aku marah kat kaw . Tpy aku tetap sabar dgn kaw . ! Aku neyh ape bg kaw sbnanye ? Kwn or gurlfreng kaww sayang ? Pilih laa wehh . Msee tuhh kaw cakap dgn aku yg kaw nak sgt ex kaw balik tpy hati kaw maseh kat aku  !Tersentap aku wehh . Tapy tapeee . Aku taow kaw sygss kan aku lebih dari perempuan tuhhh ! Hm , lepas tuhh kaw pujok aku blek kann . Tengs wehhh , even kaw dah buat hati aku saked sgt-sgt tyme tuhhh :)

P/S : aku nak kaw tahu yg aku perlukan kaw dlm hidup aku . hnye kaw , kaw & kaw acap ! Aku lebeh kenal kaw brbnding dgn laky laenn . Hm , soo, aku nak kaw jgn ulang perangai kaw lagy . ! Pleasee , kbhaiii :( *sad

Older Post | Newer Post